Mama

Mama

I cannot stand any longer.

I called my mom this noon, I cried a lot until my eyes got red.

I told her everything. I told her everything.

I am so fragile right now. It hurts me badly.

Mama, I miss you. I want to hug you.

Mama, I am sorry I cannot be a favourable daughter as you wish for.

Sam Smith

Sam Smith

23:14 PM

1 Aug 2017

Aberdeen

 

Currently listen to the Sam Smith’s song “I know I am not the only one.”

Earlier this afternoon, I just laughed with my friends at the Bobbin, reading the real time “drama!”

Thank God, You sent me those friends who always can make me laugh on every problems that I face.

I just could not imagine my life in this grey city without you, guys. Hugs and kisses go to you, guys!

A chance to be even

A chance to be even

Someone texted me, on my instagram account after I posted an instastory about enjoying badminton games in Aberdeen Sport Village. Then, he invited me and my badminton players to have a game with his team the next evening. I couldn’t join, because my husband said no.

The guy kept asking about “my boyfriend” and I said frankly that I am married. He remarked, “Ooh, nice.”

Up until now, the guy kept texting me. I guess he got a short-term memory lost because he asked about my boyfriend again.

My friend, who once played badminton with the guy said that he is a really nice person to talk to, but very intimidating during the game. Because he is a pro in the game.


PicsArt_07-18-12.30.24

When you have a great chance to take a revenge, then you just simply don’t want to because you know how it feels for being cheated on. It hurts. Really hurts.

 

Ira. Signed off.

Mestakung (?)

Mestakung (?)

Setelah bergelut dengan laptop ngerjain tugas kuliah, sambil memandang lampu gedung Sir Duncan Library dari jendela flat, gue pun penasaran dengan prakiraan cuaca di Aberdeen untuk sepekan ke depan. Gue dapatilah begini keadaannya:Screenshot_20170601_020228

Seakan langit menangis atas masalah gue. #lebay

Jadi inget perkataan temen gue waktu ada hujan di Jakarta: “hujannya kayak nahan nangis seminggu.”

Ya, sepertinya hujan seminggu di Aberdeen adalah wujud dari rintihan hati ini. #lebaylagi

Kacau

Kacau

Entah apa ini. Gue cuma merasa kacau.

Sejak dia datang, semua terasa berbeda. Bukannya gue gak seneng dengan keberadaan dia dalam hidup gue di sini. Gue seneng. Sumpah seneng banget. Mereka yang sering denger betapa cengengnya gue tanpa dia, mungkin udah males denger curhatan gue yang bak gadis malang kesepian.

Tapi, seperti gue bilang. Semua terasa berbeda. Dan sebulan yang lalu, gue tau penyebab perbedaan itu di mana.

Dan seharusnya, kalau gue lebih rajin buka line, gue sudah bisa mengidentifikasi perbedaan itu sejak dua bulan yang lalu.

Well, sekarang ini yang gue rasakan.

K.A.C.A.U

Go Go Go

Go Go Go

Seorang lelaki mengendarai sepeda motor, mengenakan jaket hijau dan berhelm hijau mendekati seorang perempuan berpakaian hitam dengan tas dorong yang juga berwarna hitam.

Laki-laki: Eh, Ibu.. Ibu go glam.
Perempuan: Eh, Bapak.. Bapak go jek.

Do they know each other?